Index Index    Index biserici Biserici
Ana       Cica "gurile rele" spun ca atunci cand da omul click pe numele meu sa fie ceva scris acolo... macar de forma !


       Pai ca sa o luam cu inceputul (ca oricum ajungem repede si la sfarsit): ar trebui sa scriu cate ceva despre "asistent fotograf (si cazare) - studenta metrologie".
       Despre asistent fotograf mai incolo; despre cazare e simplu: cu ajutorul meu am dormit (cazare 3-4 stele) chiar si in sura, pe fan... noroc cu baietii (Bogdan si Cipi) care au "indulcit" atmosfera cu chitarile !
       Despre studenta la metrologie e si mai simplu : sunt UTC-N-ista si nu ma prea caracterizeaza.
       "mai incolo": despre asistent fotograf : rolul meu a fost foarte important in facutul pozelor... eu am transportat trepiedul si nu numai, ci si husa lui ;) Cat despre "Derby Trophy", cum i-am spus noi din cauza drumurilor cu "denivelari" si a numeroaselor pachete de tigari [Derby], sunt mai multe lucruri de zis.


       De exemplu, o treaba care mi-a placut mie foarte mult, la Homorod (si nu numai) in "Turnul slaninilor" enoriasii isi tin inca slanina la afumat. La Darjiu, daca tin eu bine minte, in incinta bisericii mai exista inca lazi de zestre (si inca cu zestre in ele!). A fost interesant de vazut cum oamenii isi pastreaza traditiile ! Oricum, asta e cu totul altfel cand vezi si simti lucrul asta, decat sa citesi despre el. Doar sunt atatea locuri frumoase la noi in tara (si cine ma contrazice la faza asta nu are dreptate!).
       Desi unele locuri ne-au fost inaccesibile de vazut sau de fotografiat (din motive de securitate), oamenii au fost foarte amabili, ca doar, vorba aia, asa-i romanul [fie el si sas] ! De exemplu, la Bunesti, oamenii s-au intrerupt din munca (stransu' fanului) si au venit sa ne decuie poarta incintei si a bisericii ...
       Cam atat deocamdata. Poate mai mult dupa vara, daca mai facem inca o tura !


       Daca are cineva ceva de comentat sau de intrebat referitor la ce am scris, asta e adresa: molecula@personal.ro !


Bunesti Fiser Biertan Cata Biertan Biertan26 ian 2002 -