Index Index    Index biserici Biserici
Bogdan       Din intamplare (sau greseala), ati dat click pe link-u' acesta, asa ca incerc, in cat mai putine randuri, sa scriu ceva despre mine :)
              - nascut in Sighisoara, 12.04.1978
              - ajuns in Cluj-Napoca, actualmente, ca student in anul V al Facultatii de Arhitectura si Urbanism, UTC-N


              - intre timp am trecut (destul de repede de altfel) prin "Liceul Teoretic Mircea Eliade", Sighisoara, sectia informatica (cu care acum nu mai prea am multe in comun... daca va intereseaza ceva de genul acesta, incercati link-ul cu Johnny, fostul meu coleg de banca :), sau poate ceilalti doi participanti, si ei colegi de liceu, care au terminat aceiasi sectie. Cred ca ajunge ca C.V. ce-am zis pana acum, cat despre restu'... ce sa mai spun ?
              - fotografia, daca asta va intereseaza, este un mic hobby al meu, in care de altfel nu excelez (unele poze au fost usor modificate pe calculator)
              - pozele au fost facute cu un aparat "Zenit-E", folosind un obiectiv normal, un superangular si un teleobiectiv; filme folosite : Kodak, Konica si Fuji de 100 si 200DIN (dupa cum vedeti, resursele noastre au fost sarace, asa ca nu ne suparam daca se arata cineva dornic sa ne fie sponsor pe viitor :)
              - cat despre sofat, in nici un caz sa nu credeti ca sunt pasionat de raliuri, chiar daca am fost sofer pe perioda "excursiei" :)


              - ce ma pasioneaza cu adevarat sunt motocicletele (am un I.J. de 350 cmc, acum modificat-chopper); daca sunteti interesati si vreti sa ma contactati, adresa mea de e-mail este ibmvip@personal.ro.
              - o ultima nota (funny stuff) : ideea cu excursia ne-a venit concomitent (mie si lui Johnny), eu pornind de la o practica de vara in Agnita, cand am avut ocazia sa vad albumul "Cetati Taranesti Sasesti" a Julianei Fabritius-Dancu, (si as vrea sa aduc aici multumiri domnului profesor Guttman Szabolcs (Sibiu), care a avut bunavointa de a-mi arata albumul si de a ne face o xerocopie pe care o si folosim in prezent); iar johnny a fost "lovit" de ideea site-ului cand vizita un site cu biserici medievale pe Internet (si avea dreptate, sunt prea putine lucruri spuse pe net... asa ca merita sa incercam sa completam :)
              - intentia noastra este sa continuam si in vara aceasta mica noastra excursie si, pana atunci, mai intrati din cand in cand pe pagina lui Johnny, pentru ca "o sa apara in curand" si restul bisericilor pe care le-am vizitat pana acum.

s


Mureni Archita Dacia Biertan Sighisoara Biertan Sighisoara26 ian 2002 -