Index Index    Pagina a inceput sa fie construita in luna septembrie a anului 2001 si inca nu a fost terminata. Vina o dam, bineinteles, pe timp.
    Daca nu aveti ce face puteti vedea aici o galerie de imagini cu excursia din 2001, din care se poate deduce cam ce itinerar am urmat. Acestea sunt pozele facute cu aparatul lui Cipi, asa-zisele "poze cu noi". Povestea excursiei o puteti citi pe pagina lui Cipi.
    Pozele cu excursia din 2002 le gasiti aici. Cea din 2003 nu a existat fiindca nu am avut eu concediu.. iar cele de acum incolo sunt puse sub semnul intrebarii de moartea lui Bogdan, care a fost intr-un fel sufletul drumurilor noastre.

    Paginile care au fost terminate pana in acest moment sunt (in ordinea adaugarii):

   Prima serie de poze au fost facute in vara anului 2001 intr-o excursie la care au participat patru persoane cu diverse preocupari:    Excursia a continuat si in 2002. De data aceasta am fost mult mai dotati, am avut fish-eye, am avut multe aparate si, mai ales, fotografi. In prima parte am fost 7 persoane, urmand ca pe final sa ramanem doar 4. Membrii echipei au fost (tot alfabetic):

   2004. Am pornit mai departe, cu totul altfel decat pana acum. 5 la inceput, 6 spre final, 7 cu Bogdan lipsa, care a fost cu noi doar "in gand". Am fost mult mai bine echipati decat pana acum (desi fara fish-eye). Am fost mai putin veseli decat anii trecuti. Am fost:
   Urmand legaturile de la thumbnails-urile alb-negru din pagini veti vedea imaginea color, urmand ca la un al doilea click sa regasiti pozele intr-un format mai mare (in general 1152x768). Imaginile au fost scanate initial de pe film la rezolutia de 3456x2304.


6 sep 2001 -